Obvestila

Obveščamo vas, da program CBS DRAMA v Sloveniji ne oddaja več.

 

Izola, 20.09.2017

Naročnike storitev digitalne telefonije, ki imajo izbranega VoIP ponudnika 'Telemach' obveščamo, da bodo s 1. 6. 2017 spremenili Cenik telefonije na način, da bodo v delu mednarodnih klicev spremenili način obračunavanja klicev v tujino.

S klicem na 056634370 ali e-mail poizvedbo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lahko preverite storitve katerega ponudnika telefonije uporabljate. 

S 1. 6. 2017 bodo vse mednarodne destinacije razdeljene v 4 cone:

CONA 1: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Danska, Francija, Grčija, Hrvaška, Islandija, Irska, Italija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska

CONA 2: Albanija, Bosna in Hercegovina, Ciper, Črna gora, Estonija, Finska, Kosovo, Latvija, Lihtenštajn, Makedonija, Monako, San Marino, Srbija, Švica, Turčija, Ukrajina, Vatikan, Velika Britanija

CONA 3: Afganistan, Alžirija, Ameriška Samoa, Andora, Angola, Angvila, Antarktika, Antigva In Barbuda, Argentina, Armenija, Aruba, Ascension, Avstralija, Azerbajdžan, Bahami, Bahrajn, Bangladeš, Barbados, Belorusija, Belize, Benin, Bermudi, Bocvana, Bolivija, Brazilija, Brunej, Država Burkina Faso, Burundi, Butan, Cookovi Otoki, Čad, Čile, Deviški Otoki (Velika Britanija), Deviški Otoki (ZDA), Diego Garcia, Dominika, Dominikanska Republika, Džibuti, Egipt, Ekvador, Ekvatorialna Gvineja, Eritreja, Etiopija, Falklandski Otoki, Ferski Otoki, Fidži, Filipini, Francoska Gvajana, Francoska Polinezija, Gabon, Gambija, Gana, Giblartar, Grenada, Grenlandija, Gruzija, Guadeloupe, Guam, Gvajana, Gvatemala, Gvineja, Gvineja Bissau, Haiti, Honduras, Hongkong, Indija, Indonezija, Irak, Iran, Izrael, Jamajka, Japonska, Jemen, Jordanija, Južna Koreja, Kajmanski Otoki, Kambodža, Kamerun, Kanada, Katar, Kazahstan, Kenija, Kirgizistan, Kiribati, Kitajska, Kokosovi otoki, Kolumbija, Komori, Kongo, rep., Kongo, Kostarika, Kuba, Kuvajt, Laos, Lesoto, Libanon, Liberija, Libija, Macao, Madagaskar, Malavi, Maldivi, Malezija, Mali, Maroko, Marshallovi Otoki , Martinique, Mauritius, Mavretanija, Mehika, Mikronezija, Mjanmar, Moldavija, Mongolija, Montserrat, Mozambik, Namibija, Nauru, Nepal, Niger, Nigerija, Nikaragva, Niue, Nizozemski Antili, Norfolški Otoki, Nova Kaledonija, Nova Zelandija, Oman, Otoki Turks In Caicos, Otoki Wallis In Futuna, Pakistan, Palau, Panama, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Peru, Portoriko, Republika Južna Afrika, Reunion, Ruanda, Rusija, St. Kitts in Nevis, St. Lucia, St. Pierre In Miquelon, St. Vincent in Grenadine, Sv. Helena, Salomonovi otoki, Salvador, Sao Tome in Principe, Saudova Arabija, Sejšeli, Senegal, Severna Koreja, Severni Marianski Otoki, Sierra Leone, Singapur, Sirija, Slonokoščena Obala, Somalija, Srednjeafriška Republika, Sudan, Surinam, Svazi, Šrilanka, Tadžikistan, Tajska, Tajvan, Tanzanija, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad In Tobago, Tunizija, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Urugvaj, Uzbekistan, Vanuatu, Venezuela, Vietnam, Vzhodni Timor, Zambija, ZDA, ZDA - Aljaska, ZDA - Havaji, Združeni Arabski Emirati, Zahodna Samoa, Zelenortski Otoki, Zimbabve

CONA 4: Klici prek satelitskih sistemov Inmarsat, Thuraya, Iridium, Globstar, Emsat in na posebne mednarodne, ne geografske številke.

Sprememba ne velja za poslovne uporabnike storitev digitalne telefonije z individualno dogovorjenimi cenami.

Nove cene in pogoje si lahko preberete tudi na spletni strani operaterja VoIP telefonije: Nov T Cenik VoIP .

Od objave obvestila o spremembah do njihove uveljavitve, imajo naročniki-potrošniki, druge osebe pa, v kolikor ravnajo v skladu s 129. členom ZEKom-1, v skladu z določili 2. odst. 129. člena ZEKom-1 pravico brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Naročnik, ki to pravico uveljavlja, in je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino. Pravica do odstopa ne vpliva na zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter na izpolnitev drugih pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov.

Hvala za razumevanje!

Spoštovani naročniki,

Žal, poleg vseh naših dosedanjih vlog in urgenc – skupno 8 dopisov – na Javni agenciji Republike Slovenije za varovanje konkurence odgovorni uradniki enostavno ne razumejo, da naši naročniki potrebujete programe »Sport Klub« in sklepamo da menijo, da pretiravamo pri svojih navedbah, ko jim dopovedujemo, da gre za nujno zadevo.

Menimo, da AVK prepočasi rešuje problem »Sport Klub« zaradi tega, ker ne čuti (oziroma se kljub našim opozorilom ne zaveda) da je zadeva za naše naročnike resna in nujna. Prosimo, da jim Vi osebno (po telefonu ali e-malu) sporočite kakšne težave Vam povzroča odsotnost Sport Klub-a tako kot ste jih nešteto krat sporočili nam.

Tako nam kot Vam bi takojšnja rešitev problema bolj ustrezala kot to, da lastnikom »Sport Kluba« čez mesec ali dva naložijo večmilijonsko kazen zaradi protizakonitega odrekanja programov Sport Klub.

Ko iz prve roke (od Vas) izvedo tisto, kar ste nam že povedali, se ne bodo mogli izgovarjati, da ne hitijo z ukrepanjem zato, ker javni interes (uporabniki) ni oškodovan. Vsi, ki želite pomagati, da AVK dopovemo, da je zadeva nujna (in kako zelo nujna je) imate na razpolago naslednje kontakte Agencije:

AVK RS
Dunajska 58
1000 Ljubljana

Telefon: 01 478 3597 
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

S spoštovanjem

ELTA d.o.o.

31.03.2017.

Spremembe pogojev na trgu distribucije TV programov in stroški programskih pravic so se v Sloveniji v letu 2017 povečali do te mere, da se odražajo tudi v prilagoditvah cen za končnega potrošnika kar je za rezultat dalo podražitev storitev pri vseh operaterjih v Sloveniji. 

Kot je bilo javno že objavljeno je v letu 2017 televizijska hiša Pro Plus d.o.o., v okvir katere spadata tudi programa POP TV in KANAL A, prenehala s prizemnim oddajanjem TV signala. Programi so posledično postali plačljivi, vključeni pa morajo biti že v začetno programsko shemo.

Obveščamo vas, da Elta telekomunikacije d.o.o zaradi spremenjenih pogojev dobave TV programov s 1.5.2017 spreminja cene paketov storitev, ki vključujejo storitev televizije. Cene navedenih paketov se bodo povišale za 2,50 EUR mesečno. 

Cena individualne storitve digitalne kabelske televizije se s 1.05.2017 spremeni za 2,00EUR tako, da bo cena ZAČETNEGA DTV paketa 19,30EUR mesečno, cena OSNOVNEGA paketa DTV se spremeni na 20,80EUR. 

Hkrati naročnike obveščamo, da so v vse pakete storitev, ki vsebujejo storitev televizije in v OSNOVNI DTV  v ponudbo dodatno vključeni programi POP TV HD, Kanal A HD, POP BRIO HD, POP OTO HD in POP KINO HD.

Naročnikom samostojne storitve DTV ZAČETNI so v programsko shemo dodani programi POP OTO, POP TV HD in Kanal A HD. 

POMEMBNO!

V primeru, da z dnem pričetka veljave novega cenika v programski shemi še ne bo programov SPORT KLUB, ki nam jih UNITED MEDIA NETWORK protipravno odreka,  ne glede na zgoraj napisano nova cena NE BO stopila v veljavo (sprememba cene je pogojena tudi z vrnitvijo programov Sport Klub).  

Naročnik z vezavo pogodbenega razmerja na podlagi določila 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 lahko v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopi od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinja. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov, vrednost vsote vseh ugodnosti, ki so jih bili deležni ob vezavi, pa je potrebno vrniti.

Elta d.o.o.

Cenjene naročnike obveščamo, da bo v torek med 1:00 in 3:00 uro (torej: v noči s ponedeljka na torek) zaradi nadgradnje moten sprejem TV signala. V primeru, da imate na TV sprejemniku nastavljeno samodejno posodabljanje programov, bo po nadgradnji potrebno ukazati televizorju naj ponovno poišče programe. Prav tako bo po nadgradnji sistema na voljo več slovenskih TV programov visoki ločjivosti (HD).

Hvala za razumevanje.

Postani naročnik


Naroči

Tehnična pomoč

Izola 051/648-388
Kras 031/891-039

Kontakt info

Izola

Prešernova cesta 4a
Tel/fax: 05/66-34-370
Servis: 041/661-412 Internet
tehnična pomoč: 051/648-388
e-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (internet)

Kras

Partizanska cesta 41
Tel/fax: 05/73-11-490
Servis: 031/891-039 Internet
tehnična pomoč: 031/891-039
e-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (internet)

Go to top